tirsdag 29. mars 2011

Da er utfordring #3 over og vinneren er...

Vi hadde hele 45 bidrag, og dette gjorde det ikke enkelt for meg å velge en vinner og topp 3.. Og det ser jammen ut til at det er sjørøvere som er inn i denne konkurransen, hadde hele 4 bidrag med sjørøvere og sjørøverinner. Skikkelig morsomt å se. Så da ble det en sjørøver som hanket inn skatten denne runden. Spendt? 
Og vinneren av to sett med 3ndy Papirer er....

....


Hal i å dra.......

Jeg er helt imponert over dette bidraget her altså! Satt og såg lenge på det for å få med meg alle de flotte detaljenen. Mer kan du se inne på bloggen hennes.

 
Gratulerer! Du kan smykke deg med Vinnerbanneret vårt og sende mail til scrappalong@yahoo.no med adressen din så vi får sendt godbitene til deg! 
 
Så videre til Top 3 jentene som kan smykke seg med denne flotte banneren:
 
 
20. GryA
 
 
 Det har vært utrolig kjekt å titte igjennom alt dere har laget og gleder meg til å se hva dere finner på til neste utfordring som publiseres på fredag 1. April!

 

4 kommentarer:

Stine sa...

Gratulerer så masse til dere alle sammen, kjempeflotte bidrag :-)

Camilla sa...

Gratulerer så masse! Og tusen takk for top tre:))
Klem, Camilla

Vivian's hobby side sa...

Gratulere alle sammen!! Kjempefine kort!

Scrappellen sa...

Ooooi, såå kjempe glad jeg ble nå!!:)) Og jeg som "strøk" flere andre utfordr.blogger bare for å kunne oppfylle vilkårene til å være med hos der da gitt,hehe.

Tusen hjertelig takk, og jeg tror dette må være den gjeveste prisen jeg har vunnet, både mht til DE flotte bidragene, og at dere har plukket ut MITT kort..juuhu!:))

Gratulerer masse til Top'ene også, de var nydelige!:)
Klem, Ellen