Design teamet


Her en en presentasjon av Design teamet
Jeg heter Merethe og kommer fra Vestfold. Der bor jeg sammen med mann og tre barn, en gutt og to jenter. Jeg har drevet med scrapping i over 7 år. De første årene laget jeg bare LOer, men de siste årene er jeg også bitt av kortbazzillen og det blir laget endel kort også.
Mange spør hva slags scrappestil de forskjellige scrapperne har og jeg må vel svare at min er forholdsvis enkel. Jeg pynter nok mer på kortene mine enn på LOene. Jeg er glad i å bruke blomster og klarer meg ikke uten mine kjære Catseye og Glossy accents og skal jeg farge stempeltrykk så er det Promakers som er tingen for meg.

Jeg heter Lise,er 30 år og bor ved foten av Lofotens høyeste fjell.. Her bor jeg sammen med samboer Stefan, Tøffingen Erik på 3 og hunden Nemi. Begynte å scrappe i 07 da jeg ble gravid og ble skikkelig hekta da Erik ble født. Scrapper mest LOer, men blir litt kort og sånn også. Stilen min..hm..ja.. veldig mye forskjellig... Men ser jo at nå som Erik har blitt "stor gutt" faller jeg mer og mer for tøff pynt og skarpe farger...Jeg heter Beate – bedre kjent som Beacarona i bloggland – er 35 år, gift og bor i Hamar.
Jeg har holdt på med kortlaging siden 2007, og det var egentlig helt tilfeldig at jeg begynte med scrapbooking, etter at jeg kjøpte et lite scrapbook-kit på Clas Ohlson. Etterhvert gikk jeg mer og mer over til å lage kort og esker, og det begynner å bli en god stund siden sist jeg lagde en LO.
Jeg virkelig bare elsker denne hobbyen; det finnes jo så utrolig mange teknikker, pynt og nydelige stempler som jeg bare må prøve ut, og enda har jeg vel bare testet ut en brøkdel av alt som finnes.
Stilen min vet jeg ikke helt hva jeg skal kalle, men jeg liker roser, bånd, blonder, distressing og søm, distresser og syr på omtrent alt jeg lager. Og så er jeg veldig svak for charms, søte små detaljerte charms, det finnes da vel knapt noe nydeligere?
Jeg fargelegger mest med Promarkere, og innimellom tar jeg fram H2O fargene mine også, særlig til prosjekter i mer vintage-aktig stil.
Når jeg ikke lager kort jobber jeg som sekretær, jeg har en golden retriever som er veldig flink til å få meg med ut på tur, og jeg leser masse bøker.Hei, jeg heter Therese, er 32 år og bor i Ramnes i Vestfold.
Her bor jeg sammen med Ole og en liten pusekatt.

Jeg har alltid vært kreativ og laget både kort og pyntet i album tidligere, men det var først i 2010 jeg ble hekta på scrapping. Jeg storkoser meg når jeg kan tilbringe tid på hobbyrommet.
Jeg lager for det meste kort, men prøver også på en LO innimellom. Jeg er veldig glad i å fargelegge stempelmotiv med både distress ink og prismacolors, særlig Magnolia og Sarah Kay.
Ellers bruker jeg mye blonder og blomster ofte sammen med pastell eller duse farger. Noen ganger prøver jeg å utfordre meg selv og lage ting som er utenfor min komfortsone.
Det er alltid gøy å lære nye teknikker.
Mitt navn er Linda Sandblåst Skotheim og jeg er, 76 modell, mamma til de to beste barna på jord, gift med en mann som jobber i offshore og driver mitt egne lille spa der jeg tilbyr spabehandlinger, massasje, øreakupunktur og mye mye mer... 
Og som dere sikkert forstår så har jeg en hobby jeg digger, nemlig det å leke meg med papir.. det er jo bare så morro.. Jeg lager for det meste kort, men elsker å prøve nye ting så det blir også mye esker, tags, AJ og andre diverse ting..Stilen min som dere kommer til å se etter hvert er veldig varierende, men jeg er mer mot C&S enn lag på lag.. 

Ingen kommentarer: