onsdag 15. juni 2011

Presentasjon av månedens sponsor: Minne-hjørnet


Minne-hjørnet AS tilbyr alt du trenger til din stempel- og scrapbookinghobby. Her finner du et rikt og mangfoldig utvalg av papir, kartong, pynt, verktøy og utstyr til din papirhobby. De har også egenproduserte produkter som stempler, utklippsark og mønsterpapir som er tilgjengelig også for andre forhandlere. I nettbutikken finner du et utvalg av butikkens sortiment. Minne-hjørnet tilbyr også et rikholdig kursprogram innen både scrapbooking og kortlaging.

Nytt i 2011 er at vi i tillegg til hobbyprodukter, kan tilby et utvalg gave- og interiørvarer. Du finner metallskilt, klokker, kjøkkenhåndklær, rammer m.m. med et rustikt preg over seg hos oss.

I bloggen deres finner du inspirasjon fra deres designere. Hver måned leverer designerene produkter til utstilling i butikken, og disse legges også ut i bloggen vår. Bloggen presenterer tips, triks og god inspirasjon fra designerne og der finner du også siste nytt fra butikken og informasjon om kurs og aktiviteter.

Butikken finner du i gågata midt i Ski sentrum, rett ved torget, nærmere bestemt Idrettsveien 6. Her er det gode parkeringsmuligheter og butikken ligger kun tre minutters gange fra Ski stasjon og rett ved Ski Storsenter.

I nettbutikken finner du utklippsark designet av Gudrun Loenecken for Minne-hjørnet:


Stempler designet by Evy for Minne-hjørnet:

Mønsterpapir designet av Gudrun Loenecken:Dette og mye annet flott finner du i nettbutikken til Minne-hjørnet.

Vi minner også om vår pågående utfordring; Utfordring #6 - Vannteknikk. Fristen er 28 juli kl 18.00, så her er det bare å henge seg med! Så vi ønsker alle noen solfylte og kreative sommerdager, og gleder oss til ditt bidrag!

Klem fra Scrap'a'long jentene!

Ingen kommentarer: