torsdag 12. juli 2012

Nytt DT-medlem nr 1

Tusen takk til alle dere som søkte, det var ikke noe lett valg dere gav oss.
 Men vi har vært så heldige og fått tre nye flotte DTere på laget vårt.

Den første som vi skal presentere er
Jeg heter Beate – bedre kjent som Beacarona i bloggland – er 35 år, gift og bor i Hamar.
    Jeg har holdt på med kortlaging siden 2007, og det var egentlig helt tilfeldig at jeg begynte med scrapbooking, etter at jeg kjøpte et lite scrapbook-kit på Clas Ohlson. Etterhvert gikk jeg mer og mer over til å lage kort og esker, og det begynner å bli en god stund siden sist jeg lagde en LO.
    Jeg virkelig bare elsker denne hobbyen; det finnes jo så utrolig mange teknikker, pynt og nydelige stempler som jeg bare må prøve ut, og enda har jeg vel bare testet ut en brøkdel av alt som finnes.
    Stilen min vet jeg ikke helt hva jeg skal kalle, men jeg liker roser, bånd, blonder, distressing og søm, distresser og syr på omtrent alt jeg lager. Og så er jeg veldig svak for charms, søte små detaljerte charms, det finnes da vel knapt noe nydeligere?
    Jeg fargelegger mest med Promarkere, og innimellom tar jeg fram H2O fargene mine også, særlig til prosjekter i mer vintage-aktig stil.
    Når jeg ikke lager kort jobber jeg som sekretær, jeg har en golden retriever som er veldig flink til å få meg med ut på tur, og jeg leser masse bøker.

Bloggen


Følg med - snart presenterer vi nummer to :)

Ingen kommentarer: